kirche_head2

KISHA   SHPIRTERORE KRISTIANE SHOQATE E RREGJISTRUAR

 

 • Nje ' KISHE E DASHURISE DHE E PAQES '
 • Te gjithe anetaret ndihmojne me keshillat dhe veprimin e mire
 • Te gjithe anetaret ju ndihmojne te varferve dhe atyre qe kerkojne keshilla
 • Tehapur, TE NDERSHEM dhe kunder cdo padrejtesie
 • Ne TRADITEN e te pagabueshmit Krishterim te hershem
 • Jo pasuri, por NDIHME ndaj te semureve dhe te varferve
 • Jo ndertesa te medha dhe te shtrenjta per kishe, por lutje ne shtepia
 • Jo rituale te panevojshme, por LUTJE e thjeshte me ZOTIN
 • Nje bashkesi te GEZUAR dhe miqesore
 • Restpekton teresisht DESHIREN E LIRE te njerezve
 • Sjell SHPRESE ne vend te frikes
 • Jo kult te shenjte - vetem ZOTIT i takojne gjithe nderimet
 • Anetaret NDIHMOJNE me teper ne vend qe te flasin shume
 • Kristianet shpirterore jane SHERBYES TE ZOTIT, jo sherbyes te Kishes
 • Prifterinjte jane te zgjedhur prej ZOTIT
 • PRIFTERINJTE E MIRE TE ZOTIT, e drejtojne kete kishe me porosi te ZOTIT
 • NJOHURI te shumta mbi ' Bazen e jetes ' dhe mbi cfare ndodh ne bote
 • Sqarohet procesi i Rilindjes (REINKARNATIONI)
 • Bota minerale, bimore dhe shtazore respektohet si vellai e motra
 • Venia DIREKTE ne perdorim e shumes se plote te te hollave te dhuruara
 • Perkrah VIRTYTET
 • Nje per TE GJITHE, te gjithe per nje
 • Jundihmon mekatareve qe ne FILLIM, pasi ZOTI i fal te penduarit  Te sqaron JESU KRISHTIN, mbretin e shpetimtareve
 • Ti je VELLA ose MOTER ne nje bashkesi te mrekullueshme ne se ti e desheron nje gje te tille !

 

Informacione per Shqiperine:

 

Ose direkt drejtuar Sekretariatit tone ne Gjermani( ne gjuhet gjermanisht, anglischt dhe italisht )

GEISTCHRISTLICHE KIRCHE e.V.

Sekretariat: Hauptstr. 85 , D-67271 Kindenheim/Pf.

INFORMACIONET dhe

Pergjegjes per Ju:

 Andrea Latifi

Lagja Partizani

Blloku Teki Gjashta

GEISTCHRISTLICHE KIRCHE e.V.

KISHA SHPIRTERORE KRISTIANE

PRMET / ALB.